Vereniging

Algemeen
Bowlingvereniging Heiloo is opgericht op 29 januari 1976 en vanaf het begin spelen de leden in Bowling & Partycenter Heiloo aan de Kennemerstraatweg 341 in Heiloo.

Deze wedstrijden worden gespeeld volgens de sportreglementen van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF). Zoals op de homepage al weergegeven, bestaat onze vereniging uit zo’n 140 enthousiaste bowlers die elke week op een gezellige en sportieve manier met elkaar de strijd aangaan om de punten. De combinatie van een sportieve uitdaging en gezelligheid staat bovenaan bij onze vereniging.

Is de uitdaging om elke keer weer een strike of spare te gooien echt iets voor jou, word dan lid en ga de uitdaging aan met en tegen onze ervaren sportbowlers in onze huisleagues. Hou je meer van gezelligheid en ben je een onervaren bowler, dan zijn onze huisleagues geen probleem. Doordat er ook huisleague wedstrijden plaatsvinden die gespeeld worden middels het handicap systeem, wordt het voor iedereen mogelijk om te winnen in de competitie.

Secretariaat
Adres: Kervelstraat 107, 1562AE Krommenie
Rekeningnummer Bowling Vereniging Heiloo: NL88 RABO 0120 5783 95

Handicap
De handicap leagues zijn er om de wat onervaren/lager niveau bowlers wat extra bonuspunten (handicap) te geven t.o.v. de ervaren/hogere niveau bowlers. Naar gelang je prestaties, verandert de handicap zodat je met plezier tegen iedere tegenstander kan spelen. Wij adviseren beginnende bowlers dan ook om in de handicap league te beginnen.

Bowlingavonden
Onze huisleagues worden gespeeld op maandag-, dinsdag- en donderdagavond, waarbij de teams bestaan uit 3 of 4 spelers. Per league kunnen we 8 teams plaatsen en zijn deze als volgt ingedeeld:

  • Maandag vroeg (Trio handicap) – start 19.00 uur
  • Dinsdag-vroeg (4-mans handicap) – start 19.00 uur
  • Dinsdag-laat (Trio handicap) – start 21.00 uur
  • Donderdag-vroeg (Trio handicap) – start 19.15 uur
  • Donderdag-laat (Trio scratch) – start 21.00 uur

Op elke speelavond zijn er voor onze vereniging 8 geprepareerde bowlingbanen beschikbaar, waar dan 8 teams in competitieverband ± 30 speelavonden per seizoen tegen elkaar spelen. De resultaten en standen van deze competities worden op onze website gepresenteerd.

Toernooien
Als onderbreking en ter aanvulling worden er verschillende toernooien georganiseerd, te weten:

  • De Deel Kersttoernooi
  • Verenigingskampioenschappen
  • 8/9 PIN NO TAP toernooi

Alle leeftijden
Te oud om nog te bowlen?? Zeker niet …. Leeftijd speelt geen enkele rol in de bowlingsport. Iedereen kan op zijn manier en niveau deelnemen aan wedstrijden.

Tot slot
Dus wat houdt je tegen…… Wil je ook lid worden van Bowlingvereniging Heiloo, ga dan snel naar de pagina “Lid worden”.

Bowlingvereniging

E: Secretaris
Kervelstraat 107
1562 AE, Krommenie
NL 88 RABO 0120578395

Lid worden

Lid worden, klik dan op onderstaande knop.